Despre noi

Trimite această pagină prin email Trimite această pagină prin email

GRUPUL AGNI

„Atâta timp cât nu-l descoperi pe Dumnezeu în persoana de lângă tine este inutil să-L cauţi mai departe”

(Gandhi)

Suntem un grup de persoane cu vârste între 18 şi 70 de ani. Ocupaţiile noastre sunt diverse: studenţi, profesori, psihologi, terapeuţi, informaticieni, oameni de ştiinţă… Ceea ce ne adună împreună este dorinţa de cunoaştere şi explorare a lumii lăuntrice şi credinţa că ţelul fiinţei umane este regăsirea păcii sufleteşti şi a armoniei existenţei printr-un mod de viaţă dedicat ajutorării semenilor.

„Adevărata devoţiune constă în faptul de a vedea sau de a încerca să vezi divinitatea în toate şi de a o servi.”

(Sai Baba)

În accepţia noastră, spiritualitatea înseamnă năzuinţa omului spre Dumnezeu şi dezvoltarea puterii interioare spre a împlini această năzuinţă.

Grupul nostru a început să se formeze în anul 2006, de atunci numărul de membri mărindu-se continuu. Sistemul în care s-au cristalizat relaţiile dintre noi este unul bazat pe relaţia dintre un învăţător spiritual şi discipolii săi, având-o călăuză pe drumul cunoaşterii pe doamna Maria Cristina Stroiny.

Pentru a fi trăită, credinţa trebuie să fie descoperită şi învăţată în apropierea unui maestru, o persoană care a experimentat deja etape ale căii spirituale şi care îndrumă şi pe alţii spre ascensiune. Numai un maestru spiritual poate arăta cum se cultivă credinţa în spaţiul sacru al inimii, declanşând în discipol un proces de transformare profundă care îl conduce către elevarea spiritului, înţelegerea legilor universului şi apropierea de Cer.

Noi credem că atenţia omului modern trebuie redirecţionată spre Adevăr, Lumină, Iubire şi Dreptate, într-un cuvânt, spre Dumnezeu. Această Unică Realitate devenind principiu de viaţă, omul ar fi salvat de suferinţă şi mizerie.

Grupul Agni s-a format în anul 2006. La început au fost numai cursurile Reiki şi de esoterism.

Apoi am început să ne cunoaştem mai bine şi, la dorinţa elevilor, am abordat teme din ce în ce mai profunde. Toţi aceşti oameni care acum formează un grup au venit la mine în timpul unor mari suferinţe, fie că erau probleme de sănătate sau situaţii de viaţă. De-a lungul timpului petrecut împreună, cu ajutorul Luminii, ei toţi au primit îndrumări şi vindecări, viaţa lor schimbându-se astfel în bine.

Sub îndrumarea Maeştrilor de Lumină şi a mea, aceşti oameni şi-au însuşit o înaltă cunoaştere, care le-a servit drept model pentru a-şi schimba viaţa şi, mai apoi, pentru a putea face acest lucru şi cu semenii lor care îşi doresc asta.

Lumea are nevoie de exemple, şi acum este timpul cel mai propice pentru asta. Este necesar ca oamenii să înţeleagă că trebuie să dezvolte în ei nenumărate calităţi şi virtuţi pe care să le manifeste faţă de ei şi faţă de ceilalţi. Lumea nu poate deveni mai bună dacă nu începem transformarea cu noi în primul rând. Cei care formează grupul Agni vă pot spune că acest lucru este posibil. Poate nu sunt ei cei mai curaţi, fiecare ştie cât de mult mai are de lucru cu sine, dar ei pot să demonstreze că cine este deschis să se apropie de Dumnezeu prin vorbă şi faptă poate să o facă.

Dacă ei au reuşit, vă asigur că o puteţi face şi voi! Important este să-ţi doreşti ceva mai mult, şi aici nu este vorba de lumea dorinţelor şi a iluziilor, ci de realitatea care este aşa cum o creăm noi. E timpul să deveniţi mai buni, mai toleranţi, vigilenţi şi perseverenţi, iar acestea sunt numai câteva dintre calităţile pe care trebuie să le dezvoltaţi pentru a cunoaşte calea ce duce spre Dumnezeu.

Începând cu 2007, grupul Agni a fost îndrumat de către Maeştrii Ascensionaţi să pornească în misiuni. Am fost trimişi în unele dintre cele mai importante puncte energetice ale ţării: Şinca Veche, Gura Humorului – Voroneţ, Muntele Mare – Apuseni, Muntele Gugu, Sfinx, Piatra Arsă, Cetatea Poenari, Sulina, Plaiul Foii, Sarmizegetusa Regia şi Ulpia Traiana, Munţii Poiana Ruscă, Retezat, Valea Cernei, Valea Cerbului, Munţii Poiana Craiului, Predeal.

Anul 2010 este un nou an de misiuni. În toate locurile unde suntem trimişi, Lumina ne purifică şi ne învaţă cum să ne ajutăm semenii şi pe noi.

Pe parcursul anilor, noi persoane au venit în grupul nostru şi fiecare membru mai vechi a participat, prin propria putere, la ajutorarea unui nou coleg. În aceşti oameni eu mi-am descoperit familia spirituală.

Viaţa mea şi a tuturor membrilor acestui grup a fost complet transformată de Dumnezeu. Viitorul omenirii depinde şi de noi, de schimbarea noastră şi de puterea pe care ne-o acordă unirea şi ajutorul reciproc. Un maestru nu este nimic, dragii mei, fără discipolii săi. De fapt, toţi suntem elevii aceluiaşi profesor. Buna noastră conlucrare poate schimba lumea.

Sunteţi dintre cei care îşi caută un grup şi doresc să întâlnească oameni care au aceleaşi concepţii despre viaţă? Nu trebuie să ştiţi foarte multe şi să consideraţi că nu meritaţi asta. Grupul Agni vă aşteaptă cu drag pentru a povesti împreună din experienţele trăite şi din cele învăţate până acum. Şi dacă aveţi copii mici, nicio problemă, avem părinţi care vin în misiuni cu copiii lor, pentru a învăţa împreună. Mulţi dintre aceşti copii sunt de cristal şi este foarte bine ca părinţii lor să primească un anumit tip de educaţie spirituală, astfel ca mai târziu, sub îndrumarea lor, copiii să-şi îndeplinească misiunea.

Când trec prin mari încercări, maeştrii care mă îndrumă îmi spun mental: curaj, curaj! Aşa vă spun şi eu: curaj, şi faceţi un pas mai în faţă! Dacă nu acum, într-o zi oricum o să-l faceţi. Dar eu vă spun – a venit timpul! Maria Cristina Stroiny

“Visul pe care îl visezi de unul singur rămâne un simplu vis. Visul pe care îl visezi împreună cu alţii devine realitate.

Arhiva
Free counters!