Analizatorul wellness Fit For Life

Descrierea produsului

ANALIZATORUL WELNESS FIT FOR LIFE ARE LA BAZA PRINCIPIUL CUANTIC AL REZONANTEI MAGNETICE

poza ACRMCorpul uman este un agregat format dintr-un numar imens de celule ce se afla intr-o continua miscare, dezvoltare, diferentiere, regenerare, decadere. Celulele se reinnoiesc prin diviziune celulara, 25 de milioane de celule se divid intr-o secunda la un adult, iar celulele sangelui se reinnoiesc cam 100 de milioane pe minut. In procesul de diviziune si crestere, nucleele si electronii ce orbiteaza in jurul nucleelor sunt incarcate electric si se misca cu o viteza foarte mare, emitand constant unde electromagnetice.
Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reprezinta starea specifica a organismului uman din acel moment si acestea sunt diferite in functie de starea corpului, sanatate, boala, etc. Daca putem determina aceste semnale electromagnetice, putem determina starea corpului.
Medicina cuantica considera ca motivul fundamental al imbolnavirii noastre este ca spinul electronilor din afara nucleelor se schimba, impreuna cu orbita lor, aceasta implicand schimbarea atomilor, schimbarea biomoleculelor, schimbarea biomoleculelor mari, schimbarea celulelor si in final schimbarea organelor. Deoarece electronul este un corp incarcat electric, atunci cand spinul si orbita electronilor aflati in afara nucleului se modifica, undele electromagnetice emise de atomi se vor schimba. Energia undelor schimbarilor electromagnetice datorate schimbarilor fizice si ale hranei, este extrem de slaba, de ordinul nanogauss sau microgauss.  Frecventa si energia campului magnetic slab al parului, determinata direct sau tinand un senzor in mana, este amplificata de instrument si procesata de un calculator. Apoi comparata cu spectrul de rezonanta al standardului cuantic al bolilor si cu indicatorii nutritionali setati in instrument si apoi este scoasa informatia referitoare la valoarea cuantica, ce poate fi pozitiva sau negativa. Marimea valorii cuantice indica natura si extinderea bolii si a nivelelor de nutritie. In final rezultatele sunt analizate de un specialist.

De exemplu, celulele canceroase sunt diferite de cele normale, si undele electromagnetice emise de celulele canceroase sunt diferite de undele electromagnetice emise de celulele normale. Rezonanta cuantica testeaza tumoarea emitand unda standard a celulelor canceroase catre specimen. Daca in corp exista celule canceroase, va aparea rezonanta si instrumentul va detecta semnalul. Cu cat exista un numar mai mare de celule, cu atat este mai intens semnalul detectat, iar valoarea cuantica tinde spre partea negativa. Daca nu exista celule canceroase, nu va aparea rezonanta, iar valoarea cuantica va tinde spre cea pozitiva.

Functionarea este similara cu principiul ascultarii posturilor de radio. Exista multe unde radio ce sunt emise pe diferite frecvente. Daca doriti sa ascultati un anume post, puteti comuta radioul pe frecventa corespunzatoare, in acel moment apare rezonanta si asa puteti asculta postul de radio dorit.

Analizatorul Wellnes Fit For Life are ca principiu de functionare analiza cuantica a rezonantei magnetice (ACRM) si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si din alte domenii. Folosind medicina cuantica ca baza teoretica, acest echipament electronic colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor.
ACRM este un ghid individual pentru aflarea starii de sanatate a intregului corp si are avantajul ca este complet, non-invaziv, practic, simplu, rapid, economic. El aduce o mare contributie la cauza sanatatii umane, avand o gama larga de dezvoltare si aplicatie, datorita dezvoltarii si profunzimii cercetarii stiintifice care sta la baza functionarii sale.

Caracteristicile aparatului

poza analizatorCreaza un profil de risc cu afectiunile care exista dar nu prezinta simptome evidente
Daca apar schimbari patologice in aproximativ 10 celule, analizatorul poate evidentia aceste schimbari patologice si poate prezice posibilitatea aparitiei bolii. Actionand in acest moment, pacientul va putea preveni in mod eficient diverse boli cronice.

Viteza si acuratete
Se pot obtine in cateva minute diversi indicatori ai starii pacientului. Baza de date a sistemului a fost stabilita pe baza unei metode stiintifice, a statisticilor strict referitoare la sanatate si pe demonstratiile unui mare numar de cazuri clinice, care duc la o buna acuratete a analizelor.

Non-invazivitate si fara dureri
Analiza va arata starea de sanatate a pacientului fara analize de laborator sau alte proceduri complicate.

Simpla si facila
Se opereaza usor si, in general, se pot interpreta rezultatele dupa o scurta scolarizare. Analiza se poate face in orice loc, in orice moment, economisind timpul pacientilor.
Controlul sanatatii
Dupa analiza se va intocmi un plan personal de control al sanatatii, ce va fi in functie de recomandarile expertului in sanatate.

A curma boala din radacina
Verificarile regulate vor reaminti diversi indicatori ai starii de sanatate a pacientului, la care trebuie acordata atentie sporita, pentru a preveni bolile.

RAPOARTE
1. Calitatile fizice de baza
2. Continutul de zahar din sange
3. Boli de oase
4. Densitatea mineralelor din oase
5. Sistemul nervos al creierului
6. Sistemul cardio-vascular si cerebro-vascular
7. Functia vezicii biliare
8. Functia gastrointestinala
9. Ginecologie
10. Toxine umane
11. Functia rinichilor
12. Functia ficatului
13. Functia plamanilor
14. Functia pancreasului
15. Boli reumatice ale oaselor
16. Elemente (Ca, Fe, Se, Pg,Zn, vitamine, etc).
17. Functia sexuala masculina/ feminina
18. Prostata
19. Sistemul endocrin
20. Sistemul imunitar
21. Analiza sanilor
22. Testul functionarii pielii
23. Elementele sanatatii umane

Analizator fit

Lăsați un răspuns

Arhiva
Free counters!