Grupul Agni (despre noi)

Grupul Agni s-a format în anul 2006. La început au fost numai cursurile Reiki şi de esoterism.
Apoi am început să ne cunoaştem mai bine şi, la dorinţa elevilor, am abordat teme din ce în ce mai profunde. Toţi aceşti oameni care acum formează un grup au venit la mine în timpul unor mari suferinţe, fie că erau probleme de sănătate sau situaţii de viaţă. De-a lungul timpului petrecut împreună, cu ajutorul Luminii, ei toţi au primit îndrumări şi vindecări, viaţa lor schimbându-se astfel în bine.
Sub îndrumarea Maeştrilor de Lumină şi a mea, aceşti oameni şi-au însuşit o înaltă cunoaştere, care le-a servit drept model pentru a-şi schimba viaţa şi, mai apoi, pentru a putea face acest lucru şi cu semenii lor care îşi doresc asta.
Lumea are nevoie de exemple, şi acum este timpul cel mai propice pentru asta. Este necesar ca oamenii să înţeleagă că trebuie să dezvolte în ei nenumărate calităţi şi virtuţi pe care să le manifeste faţă de ei şi faţă de ceilalţi. Lumea nu poate deveni mai bună dacă nu începem transformarea cu noi în primul rând. Cei care formează grupul Agni vă pot spune că acest lucru este posibil. Poate nu sunt ei cei mai curaţi, fiecare ştie cât de mult mai are de lucru cu sine, dar ei pot să demonstreze că cine este deschis să se apropie de Dumnezeu prin vorbă şi faptă poate să o facă.
Dacă ei au reuşit, vă asigur că o puteţi face şi voi! Important este să-ţi doreşti ceva mai mult, şi aici nu este vorba de lumea dorinţelor şi a iluziilor, ci de realitatea care este aşa cum o creăm noi. E timpul să deveniţi mai buni, mai toleranţi, vigilenţi şi perseverenţi, iar acestea sunt numai câteva dintre calităţile pe care trebuie să le dezvoltaţi pentru a cunoaşte calea ce duce spre Dumnezeu.
Începând cu 2007, grupul Agni a fost îndrumat de către Maeştrii Ascensionaţi să pornească în misiuni. Am fost trimişi în unele dintre cele mai importante puncte energetice ale ţării: Şinca Veche, Gura Humorului – Voroneţ, Muntele Mare – Apuseni, Muntele Gugu, Sfinx, Piatra Arsă, Cetatea Poenari, Sulina, Plaiul Foii, Sarmizegetusa Regia şi Ulpia Traiana, Munţii Poiana Ruscă, Retezat, Valea Cernei, Valea Cerbului, Munţii Piatra Craiului, Predeal.
Anul 2010 este un nou an de misiuni. În toate locurile unde suntem trimişi, Lumina ne purifică şi ne învaţă cum să ne ajutăm semenii şi pe noi.
Pe parcursul anilor, noi persoane au venit în grupul nostru şi fiecare membru mai vechi a participat, prin propria putere, la ajutorarea unui nou coleg. În aceşti oameni eu mi-am descoperit familia spirituală.
Viaţa mea şi a tuturor membrilor acestui grup a fost complet transformată de Dumnezeu. Viitorul omenirii depinde şi de noi, de schimbarea noastră şi de puterea pe care ne-o acordă unirea şi ajutorul reciproc. Un maestru nu este nimic, dragii mei, fără discipolii săi. De fapt, toţi suntem elevii aceluiaşi profesor. Buna noastră conlucrare poate schimba lumea.
Sunteţi dintre cei care îşi caută un grup şi doresc să întâlnească oameni care au aceleaşi concepţii despre viaţă? Nu trebuie să ştiţi foarte multe şi să consideraţi că nu meritaţi asta. Grupul Agni vă aşteaptă cu drag pentru a povesti împreună din experienţele trăite şi din cele învăţate până acum. Şi dacă aveţi copii mici, nicio problemă, avem părinţi care vin în misiuni cu copiii lor, pentru a învăţa împreună. Mulţi dintre aceşti copii sunt de cristal şi este foarte bine ca părinţii lor să primească un anumit tip de educaţie spirituală, astfel ca mai târziu, sub îndrumarea lor, copiii să-şi îndeplinească misiunea.
Când trec prin mari încercări, maeştrii care mă îndrumă îmi spun mental: curaj, curaj! Aşa vă spun şi eu: curaj, şi faceţi un pas mai în faţă! Dacă nu acum, într-o zi oricum o să-l faceţi. Dar eu vă spun – a venit timpul! Maria Cristina Stroiny

4 răspunsuri la “Grupul Agni (despre noi)”

 • carmen damoc spune:

  Iti multumesc draga , Cristina, si grupului in care am fost primite eu si amica mea Maria.
  Da, aici am intalnit adevarate fiinte spirituale si demne de ceea ce fac cu adevarata lor iubire fata de tot!
  Abia asteptam urmatoarea misiune, care cu siguranta e cu totul altceva…mereu asa e… caci Universul ne surprinde cu diferite momente si actiuni la care nici nu visam darmite sa asteptam!
  va iubesc si doresc ca acest virus al iubirii sa patrunda in toate sufletele pamantesti!

 • Gabriela spune:

  Ma bucur ca am descoperit aceasta pagina prin intermediul d-lui cornel din c-lung muscel! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei care lucrati in acest grup al luminii !IUBIREA, PACEA SI LUMINA sa va fie calauza in aceasta viata! Fiti binecuvantati si mergeti in lumina !Cu toata iubirea va imbratiseaza Gabriela!

 • bogdi spune:

  am dori ca si eu si sotia mea sa ne alaturam grupului dv.

 • Buna ziua,
  Sunt un cititor pasionat al cartilor dumneavoastra, terminand in curand volumul 3. Deoarece am citit si alte carti care, in diferite forme, prezinta aceleasi fenomene ce ne inconjoara si la care putem avea acces cu o vointa si indrumare corespunzatoare, mi-am dat seama ca intr-adevar nu suntem singuri si ca avem o mare sansa de a creste spiritual si de a ne schimba vietile in bine.
  Deoarece cartile dumneavoastra si celelalte despre care spuneam ca le-am citit au fost scrise inainte de anul 2012 as vrea sa stiu daca activitatile grupului continua si acum si daca ceea ce a fost prezentat in cartile dumneavoastra au aceiasi valabilitate si acum.
  Multumesc,
  Cu aleasa consideratie,
  Mircea Ardeleanu

Lăsați un răspuns

Arhiva
Free counters!