Reiki

Trimite această pagină prin email Trimite această pagină prin email

„Doar astăzi nu te enerva,
Doar astăzi nu te îngrijora,
Arată-ţi recunoştinţa faţă de ceilalţi,
Devotează-te muncii tale (lucrează cinstit cu tine însuţi)
Fii bun cu toate fiinţele vii”

Dr. Mikao Usui

Dr. Mikao Usui a fondat o organizaţie pe care a numit-o USUI REIKI RYOHO GAKKAI. A instruit mulţi studenţi în tehnica de vindecare Reiki.

USUI REIKI este un sistem de iluminare care îţi permite să te vindeci şi să îi vindeci şi pe ceilalţi. El te conectează la sursa universală de iubire şi armonie. Este o metodă de vindecare şi autodepăşire.

Reiki Usui este structurat pe patru grade:

Gradul 1

Permite cursantului să se trateze singur prin aplicarea palmelor pe propriul corp într-o serie de poziţii care se învaţă în cadrul cursului.

Gradul 2

Oferă practicantului posibilitatea de a trata şi pe alţii care au nevoie de ajutorul său. Se poate transmite energie şi la distanţă cu ajutorul simbolurilor care se învaţă în această etapă de pregătire.

Gradul 3

Măreşte vibraţia practicantului şi îl ajută în autotratament sau  tratamentul altora.

Gradul 4 (Maestru)

Dă posibilitatea de a face acordaje şi altor persoane.

După fiecare iniţiere în parte apare aşa numita criză de vindecare. Ea durează 21 de zile în care trebuie efectuat tratamentul zilnic. Această criză apare din cauză că practicantul a fost racordat la o energie superioară, iar corpul său se purifică. Este recomandat în această perioadă consumul de lichide (ceaiuri de plante, sucuri de fructe şi legume, apă de argilă).

Beneficiile Reiki

Fiecare organism răspunde la terapia Reiki în mod diferit. Cu cât o boală este mai veche, cu atât va necesita mai multe…

Mai mult…

Karuna Ki

Este un sistem Reiki al compasiunii, al alinării suferinţelor şi vindecării emoţionale, având în vedere faptul că vindecarea…

Mai mult…

Gendai Reiki – Ho

Este un sistem modern de Reiki creat de maestrul japonez Hiroshi Doi. Cuprinde patru grade şi foloseşte aceleaşi simboluri…

Mai mult…

Info Reiki

În Info Reiki se lucrează cu Lumina Albă a Duhului Sfânt, cu energia Reiki şi alte câteva energii ale planetei Pământ….

Mai mult…

Shamballa MDH si beneficiile

Maestrul Ascendent Saint Germain a adus din Atlantida un sistem de vindecare cu 22 de simboluri, menit să ajute la…

Mai mult…

Ordinul lui Melchisedec

Are 2 iniţieri.

Melchisedec este un aspect al lui Hristos şi o parte a conştiinţei hristice generale. El lucre…

Mai mult…

Grand Master

Conţine gradele 5-6, 7-8, 9-10, 11-12-13

Grand Master este o tehnică spirituală ce lucrează cu Energia Laser Reiki.

Mai mult…

Seichim

Are 7 nivele şi este energia identificată de Patrick Zeigler în vechile temple egiptene, utilizată de marii preoţi egipteni şi amplificată din cauza efectului de …

Mai mult…

Ama Deus

AMA DEUS – este o expresie de origine latină care înseamnă „iubire pentru Dumnezeu”

Ama Deus s-ar putea descrie ca un sistem al şamanilor de vindecare energetică care foloseşte iubirea lui Dumnezeu şi o serie de simboluri drept vehicule pentru energie.

Simbolurile sunt de natură multidimensională, nu au un nume predefinit, nu au o anumită culoare dar sunt îndreptate pentru acţiuni mai specializate decât acelea folosite în Reiki.

Mai mult…

Reiki Tibetan

Reiki Tibetan este un sistem complex şi complet, capabil să echilibreze energiile, să susţină procesul de vindecare şi să sprijine evoluţia spirituală. Acest sistem se practica şi în vremea lui Buddha, Iisus sau Mahomed, în Atlantida dar şi în Egipt, Anzii Peruvieni şi Polinezia.

Mai mult…

MUNAI – KY

  • ritualuri şamanice
  • cuprinde 9 ritualuri de iniţiere pe calea medicinii energetice, realizate în două părţi (partea întâi: ritualurile 1-4 iar partea a doua ritualurile 5-9):
  1. Ritualul vindecătorului – vă conectează la o descendenţă de fiinţe luminoase din trecut care vin să vă asiste în transformarea personală. Trezeşte puterea de vindecare.

Mai mult…

Violet Flame Reiki

Flacăra Violet este un dar de la Dumnezeu. Scopul divin al acestui dar este de a ajuta omenirea să transforme în lumină toată negativitatea creată inconştient prin folosirea greşită a gândurilor şi sentimentelor.

Maestrul înălţat Saint-Germain s-a oferit să susţină Flacăra Violet pe Pământ pentru binele întregii omeniri. Frecvenţa puternică a Flăcării Violet accelerează trezirea ce are loc pe planetă.

Mai mult…

CELTIC REIKI

Are 3 grade.

Foloseşte vibraţiile Pământului şi ale unor plante specifice pentru a crea un ambient vindecător. Energia Reiki mimează frecvenţa copacilor şi a plantelor pentru a lucra în acord cu înţelepciunea şi experienţa celtică.

Mai mult…

Arhiva
Free counters!