Ordinul lui Melchisedec

Trimite această pagină prin email Trimite această pagină prin email

Are 2 iniţieri.

Melchisedec este un aspect al lui Hristos şi o parte a conştiinţei hristice generale. El lucrează cu Fiinţele Luminii din serviciul pământean dar şi la nivel universic. Aceste Fiinţe ale Luminii servesc Planul Divin prin încarnare şi lucrează ca profesori şi lideri spirituali.

În perioada încarnării sale pe Pământ a înfiinţat Preoţia lui Melchisedec, cu 4000 de ani în urmă. Ordinul lui Melchisedec a avut diverse forme în civilizaţiile Pământului. Este vorba de Şcolile Misterelor.

Melchisedec lucrează în strânsă legătură cu Sinele Suprem care vă ajută să îndepliniţi scopul şi intenţia acestuia. Iniţierea vă ridică vibraţia, vă pune în contact cu Sinele Suprem şi cu alte Fiinţe de Lumină, vă ajută la expansiunea conştiinţei şi vă deschide spre ghidul vostru la un nivel mai adânc.

Botezul Luminii ajută oamenii în procesul de trezire, îi deschide spre Dumnezeu, spre Sinele Suprem şi spre ghizii lor, creând o legătură energetică şi conştientă de-a lungul sistemului chakrelor. Această legătură divină poate ajuta persoana să câştige un sentiment mai puternic de dragoste şi calm, o ghidare mai clară şi o conştientizare mai mare a lui Dumnezeu şi a Fiinţelor de Lumină.

Arhiva
Free counters!