Reiki Usui

Trimite această pagină prin email Trimite această pagină prin email

Dr. Mikao Usui a fondat o organizaţie pe care a numit-o USUI REIKI RYOHO GAKKAI. A instruit mulţi studenţi în tehnica de vindecare Reiki.

USUI REIKI este un sistem de iluminare care îţi permite să te vindeci şi să îi vindeci şi pe ceilalţi. El te conectează la sursa universală de iubire şi armonie. Este o metodă de vindecare şi autodepăşire.

Reiki Usui este structurat pe patru grade:

Gradul 1

Permite cursantului să se trateze singur prin aplicarea palmelor pe propriul corp într-o serie de poziţii care se învaţă în cadrul cursului.

Gradul 2

Oferă practicantului posibilitatea de a trata şi pe alţii care au nevoie de ajutorul său. Se poate transmite energie şi la distanţă cu ajutorul simbolurilor care se învaţă în această etapă de pregătire.

Gradul 3

Măreşte vibraţia practicantului şi îl ajută în autotratament sau  tratamentul altora.

Gradul 4 (Maestru)

Dă posibilitatea de a face acordaje şi altor persoane.

După fiecare iniţiere în parte apare aşa numita criză de vindecare. Ea durează 21 de zile în care trebuie efectuat tratamentul zilnic. Această criză apare din cauză că practicantul a fost racordat la o energie superioară, iar corpul său se purifică. Este recomandat în această perioadă consumul de lichide (ceaiuri de plante, sucuri de fructe şi legume, apă de argilă).

Arhiva
Free counters!