Terapie

Trimite această pagină prin email Trimite această pagină prin email

crystalPentru cele mai bune rezultate pe calea vindecării dvs., vă recomandăm ca prim pas o şedinţă de clarviziune sau de astrologie, în urma căreia vor fi evaluate exact cauzele spirituale ale bolii de care suferiţi, şansele pe care le aveţi să vă însănătoşiţi cât şi metoda prin care se poate realiza vindecarea, una sau mai multe dintre cele descrise mai jos:

Reiki – despre această tehnică de vindecare puteţi afla amănunte pe pagina Reiki.

Bioterapia este o metodă naturală de a depista şi vindeca dezechilibrele la nivel energetic ale organismului uman. De cele mai multe ori, boala este rezultatul unui dezechilibru energetic. Omul se naşte cu un bagaj karmic şi genetic, moştenind anumite predispoziţii care, în funcţie de viaţa pe care o duce, se pot activa şi provoca boala. Identificarea acestor predispoziţii de către un bun bioterapeut constituie o cale de a evita efectele lor negative asupra sănătaţii. Bioterapeutul acţionează la nivel energetic, explicând totodată cauzele dezechilibrului şi modul cum poate fi eliminat. Credinţa şi  voinţa pacientului joacă un rol important în îmbunătăţirea stării sale de sănătate.

Masajul este un mijloc simplu şi natural de a echilibra şi îmbogăţi sănătatea şi vitalitatea. Printre efectele benefice ale masajului se pot enumera relaxarea şi detoxifierea organismului, îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi limfatice, reducerea tensiunii musculare, stimularea funcţiilor organismului, eliminarea celulitei, combaterea oboselii.

Masajul efectuat de specialiştii noştri combină masajul clasic (sau suedez) cu elemente din Reiki şi din masajul ayurvedic, realizând astfel o terapie complexă cu efecte tămăduitoare atât la nivel fizic cât şi emoţional şi mental.

Tehnica masajului special pentru cap din nordul Indiei îmbunătăţeşte circulaţia sangvină în creier, ameliorează insomnia şi anxietatea, este un foarte bun remediu pentru durerile de cap şi o excelentă metodă pentru a vindeca stresul, relaxând mintea şi trupul. Această terapie este recomandată în mod special persoanelor care lucrează la calculator sau petrec foarte mult timp stând pe scaun. Masajul la cap poate fi efectuat atât acasă cât şi la birou, fiind o metodă preferată pentru relaxarea la locul de muncă.

Reflexoterapia constă în masarea unor puncte speciale situate la nivelul tălpilor, palmelor, coloanei vertebrale, capului şi urechilor. Atunci când sunt stimulate, aceste puncte influenţează zonele reflexe din corp, antrenând eliminarea blocajelor din organele corespunzătoare.

Prin masarea punctelor reflexogene, organismul elimină toxinele, circulaţia sangvină şi limfatică se îmbunătăţesc iar dezechilibrele dispar.

Numărul de şedinţe este diferit în funcţie de fiecare caz în parte. O serie de 15 şedinţe constituie un minim necesar, mergând până la 20 – 30 în cazul afecţiunilor cronice. Acestea se efectuează zilnic şi se aplică asupra tuturor categoriilor de vârstă pentru afecţiuni acute sau cronice.

În timpul tratamentului şi după, bolnavul poate simţi senzaţii de energizare, înţepături, valuri de căldură, somnolenţă, diureză sporită, febrilitate etc.

La apăsarea pe talpă a unor zone, pacientul simte uneori o durere ascuţită, iar terapeutul detectează local prezenţa unor granulaţii. Acestea sunt cristale create din deşeuri depuse, formate din acid uric, oxalic, calciu migrat, resturi ale proceselor de metabolism. Prin intermediul reflexoterapiei, cristalele sunt sfărâmate, dizolvate şi eliminate în vederea restabilirii circuitului sangvin şi energetic normal.

“Visul pe care îl visezi de unul singur rămâne un simplu vis. Visul pe care îl visezi împreună cu alţii devine realitate.

Arhiva
Free counters!